De Grafische Vakpers Op De Beursvloer

Zoals de branche niet zonder goede vakinformatie kan, is ook een vakbeurs over visuele communicatie zonder dagkrant natuurlijk ondenkbaar. Voor grafisch gespecialiseerde publicisten Alex Kunst en Ed Boogaard vormt Sign & Print Expo 2019 (26-28 maart in Gorinchem) dan ook het startpunt van een nieuw journalistiek initiatief: De Grafische Vakpers. De dagelijkse beurskrant ‘Op De Beursvloer’ is daarvan direct al het eerste tastbare resultaat.

De Grafische Vakpers brengt, live vanaf de stand op het terras in het hart van de beursvloer, elke dag vers nieuws, tips, achtergronden en alle benodigde beursinformatie. Maar we nodigen je ook graag uit om bij ons langs te komen en je beursnieuws en ervaringen met ons te delen. Dan kunnen we meteen in gesprek over wat De Grafische Vakpers van plan is, maar vooral ook over wat jij van ons verwacht en hoe je daaraan zou kunnen bijdragen.

De branche bereidt zich voor op de nieuwe toekomst. Onafhankelijke vakinformatie en kennis van zaken zijn daarbij onmisbaar. Een bezoek aan Sign & Print Expo draagt daar zeker belangrijk aan bij. Sluit je aan bij De Grafische Vakpers en blijf op de hoogte.