Press "Enter" to skip to content

Huisregels

De Grafische Vakpers portal brengt eigen content: vaak zelf geproduceerd, soms door ons elders geselecteerd of op ons verzoek door anderen vervaardigd. Die content publiceren we op eigen initiatief en zonder direct commercieel belang. De inhoudelijke koers is onafhankelijk en wordt ook niet gestuurd door inkomsten uit banners of advertenties van derden – daar doen we namelijk niet aan.

De Grafische Vakpers vraagt iedere bezoeker een profiel aan te maken op basis van feitelijk juiste informatie, zoals de eigen naam, huidige functie, en geldige contactgegevens. Zo leren we elkaar wat beter kennen, kunnen we kennis delen en elkaar beter informeren. Het profiel is persoonlijk en inloggegevens mogen niet worden gedeeld met anderen.
De profielinformatie wordt door De Grafische Vakpers niet ongevraagd gedeeld met derde partijen en ook niet met andere bezoekers. Het profiel kan op elk moment door de gebruiker worden aangepast of verwijderd.

Openbaar reageren op artikelen kan alleen onder eigen naam – anonieme reacties worden niet geplaatst. Voor openbare reacties gelden normale fatsoensregels en ook reclame-uitingen worden niet op prijs gesteld: de redactie behoudt steeds het recht reacties te kuisen, te verwijderen of te weigeren.

Toegang tot de portal van De Grafische Vakpers is voor bezoekers, na aanmelding, tijdens de opstartfase (‘betaversie’) kosteloos. Na 1 oktober 2020 komt hier mogelijk verandering in. Geregistreerde bezoekers worden hier tijdig over geïnformeerd.
Tijdens de opstartperiode (‘betaversie’) werkt De Grafische Vakpers aan het optimaliseren van de opbouw en inrichting van de portal. Ook wordt de aanmeldprocedure verder verfijnd: De Grafische Vakpers kan daarbij om nadere informatie van (aangemelde) gebruikers vragen of gebruikers de toegang ontzeggen. De Grafische Vakpers is daarbij geen toelichting verschuldigd en de gegevens van de gebruiker worden in dat geval niet opgeslagen.

Uiteraard stellen we uw opmerkingen en suggesties ook zeer op prijs!

Iedereen die zich aanmeldt op het portal verklaart zich akkoord met de Huisregels van De Grafische Vakpers.

Word lid.

Website: De Grafische Vakpers