Press "Enter" to skip to content

Over De Grafische Vakpers

Nu de grafimedia branche zich voorbereidt op een nieuwe toekomst is onafhankelijke vakinformatie en kennis van zaken onmisbaar. De Grafische Vakpers wil die kennis toegankelijk maken door een platform te bieden dat langs verschillende kanalen informatie biedt. De organisatie van kennisbijeenkomsten is daar een goed voorbeeld van.

De informatie op het portal van De Grafische Vakpers is toegankelijk na aanmelding. Zo leren we elkaar wat beter kennen, kunnen we met elkaar in gesprek en delen we kennis. Samen bouwen we aan dit platform.

Op De Grafische Vakpers brengen we eigen content: vaak zelf geproduceerd, soms door ons elders geselecteerd of op ons verzoek door anderen vervaardigd. Die content publiceren we op eigen initiatief en zonder direct commercieel belang. De inhoudelijke koers is onafhankelijk en wordt ook niet gestuurd door inkomsten uit banners of advertenties van derden – daar doen we namelijk niet aan.

De Grafische Vakpers is een initiatief van vakjournalisten Alex Kunst en Ed Boogaard. Beide branchekenners hebben jarenlange ervaring in de grafische praktijk en bij vakbladen. Naast De Grafische Vakpers blijven ze ook actief als zelfstandige en gespecialiseerde content providers.

Website: De Grafische Vakpers